Завърши проекта "Промени, не обвинявай"

новини
Date: 2015-05-08 00:00

119 СОУ Акад. Михаил Арнаудов в партньорство с неправителствената организация CISV България и BRITANICA завършиха своя първи общ проект с тема "Промени, не обвинявай".

Финалът на проекта беше поставен със семинар за родители, на който бяха поканени всички родители на деца от 3 и 4 клас, участвали в проекта срещу училищния тормоз. 

Събитието обвърза родителите в темата, засягаща всяко дете в класната стая - как да се справим с форми на тормоз в училище и как да помогнем на своите деца, които се чувстват несигурни и неразбрани от своите съученици.  Приятна изненада, по време на семинара, беше активното участие на едно от децата от трети клас - Борис, който много точно и енергично се включваше във всяка дискусия с примери и факти. Боби помогна изключително много на нашият лектор по време на семинара, като изказваше мнения и задаваше точните въпроси.

Освен със семинар за родители, краят на проекта беше отбелязан и с изложба на част от плакатите и постерите, създадени от учениците на 119 СОУ от трети, четвърти и пети клас по време на кампанията. 

Тук можете да разгледате снимки.

 

 

Powered by iCagenda