CISV Bulgaria продължава кампанията срещу тормоза в училище

новини
Date: 2015-02-25 00:00

През 2015г. CISV Bulgaria продължава кампанията, срещу тормоз а в училище, започната през 2014 година. През настоящата година се фокусираме върху тормоз а в държавните училища в 3,4 и 5 клас, ето защо първата стъпка, която направихме беше обучение на опитни преподаватели от BRITANICA и въвеждането им в темата. За втора поредна година BRITANICA е партньор на CISV Bulgaria в този проект и всички участници изказват положително мнение за полезността от гласност по темата: тормоз в училищна среда между връстници.

Обучението на преподавателите от два филиала на BRITANICA премина в дейности, ролеви игри и задълбочени дискусии. Преподавателите споделиха, както собствени преживявания, така и опит от професионалния им опит до момента в ситуации с тормоз между техни ученици.

Проектът под надслов "Reform, don't blame" продължава с дейности и игри в час, в BRITANICA през следващите 3 седмици от февруари и първата седмица на март, а след това и с активности в няколко държавни училища - през месец март.

Фотогалерия

 

 

Powered by iCagenda